Waarom Jims?

We move with you.

Bij ons draait het om jou en je doelstellingen! Ervaring of niet? Dat doet er voor ons niet toe.

We staan voor jou klaar vanuit onze passie voor bewegen en vanuit onze eigen kennis en ervaring. 90% van onze medewerkers startte ooit als lid

Je maakt deel uit van een warme community en ben je welkom in meer dan 30 clubs en dat elke dag van de week.

We gaan voor gezondheid met de grote G. Verantwoord bewegen, voedzaam eten, het belang van slaap en stressbeheersing. En daar helpen we je ook bij.

We sporten in een open en lichtrijke omgeving waar de luchtkwaliteit permanent in de gaten wordt gehouden. Bij Jims sport je binnen met de voordelen van buiten.

De pauzeknop maakt het je mogelijk je abonnement even te pauzeren gedurende een periode van 4 weken.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij Jims enkel een abonnement nemen?

Je doelen bereik je door consistent te trainen. Daarom raden wij een abonnement aan. Maar het is zeker ook mogelijk om een korte termijn abonnement af te sluiten of te kiezen voor de optie Flex (waardoor je steeds je abonnement kan opzeggen rekening houdend met een opzegperiode van 4 weken)

Betaal ik inschrijvingsgeld?

Je betaalt een éénmalige instapkost van 50 euro op het YOU-, WE-, en CUBE-abonnement. Op de Korte Termijn abonnementen vervalt deze instapkost.

Hoe kan Jims mij helpen om mijn doel te bereiken?

Kies je voor het WE-abonnement dan krijg je heel wat tools aangereikt om je doel te bereiken en gaan we samen aan de slag.

Kan ik trainen in meerdere clubs?

Natuurlijk. Met elk abonnement ben je welkom in al onze clubs in België (>30) en dat 7/7. Je vindt alle vestigingen hier: Je vindt alle vestigingen hier