Jims Tarieven

ABONNEMENTEN

Jims Luik


Hieronder kan je de verschillende abonnementsformules terugvinden van Jims Luik. Bij afsluiten van het abonnement betaal je een instapkost (tenzij er een promotie geldig is). Daarna betaal je via 4-wekelijkse domiciliëring of je kan kiezen om alles ineens te betalen. De opties Flex en/of Sportwater kan je bij beiden afsluiten.

39.99

per 4 weken

exclusief instapkost

Betaal

Per 4 weken

Jaarlijks
We You

Aantal weken fitness

52 + 6

weken gratis

52 + 4

weken gratis

Instapkosten

 €50  -  €1  €50  -  €1

Gezondheidscheck en intakegesprek

Yes

Yes

Body scan analysis

Yes

Yes

Begeleide training in kleine groepen

Yes

Yes

Online training program

Yes

Yes

Live groepslessen

Yes

Yes

Live Cube trainingen

Yes

Yes

Extra's

Yes

Yes

Aantal lessen per dag

Max. 2 per dag

Yes

Toegang tot alle clubs in België

Yes

Yes

Onbeperkt fitnessen

7/7

7/7

Pauzeknop

1x4 weken

1x4 weken

Kosteloze annulatie

Tot 14 dagen na online aankoop

Tot 14 dagen na online aankoop

Betaling

4-wekelijks via domiciliëring

4-wekelijks via domiciliëring

Minimum leeftijd

14 jaar ?
14 jaar ?

Fitness voor

€39.99
per 4 weken (excl. instapkosten)
€29.99
per 4 weken (excl. instapkosten)

Opties

Flex-lidmaatschap
Met de optie Flex hang je niet vast aan een jaarabonnement en zeg je je abonnement op wanneer jij dat wil, rekening houdend met een opzegperiode van 4 weken. Opgelet. Kies je voor Flex dan kan je niet genieten van de lopende promo. De promo is enkel geldig als je kiest voor een jaarabonnement zonder Flex-optie. 
Meerprijs vanaf 10 tot 20 euro/ 4 weken afhankelijk van het gekozen abonnement. 

Sportwater
Met deze optie drink je in elke club à volonté sportwater. We bieden een breed gamma aan lekkere smaken. Sportwater is bovendien suikervrij en laag in calorieën.

Flex

Vanaf +€10/4-weken

Flexibel opzeggen wanneer jij maar wil!

Sportwater

+€5/4-weken

Sportwater à volonté

Jims Luik

Maak kennis met onze club manager, waar de club gelegen is, hoe je ons kan bereiken en welke de exacte openingsuren zijn.

Manager

Serge

Hallo, ik ben Serge, club manager van JIMS Luik. In Luik ontdek je onze leuke sfeer niet alleen in de club, maar ook tijdens onze sportieve evenementen buiten.

Openingsuren

maandag - vrijdag: 08:00 - 22:00

zaterdag - zondag: 09:00 - 17:00

Het Jims DNA

Al onze mensen bij Jims dragen onze 6 waarden hoog in het vaandel: samenhorigheid, dienstbaarheid, passie, toegankelijkheid care en professionalisme. Het is net de mix van deze 6 waarden die elke Jims medewerker zo bepaalt en uniek maakt. En zo maken zij zowel individueel als allen samen het verschil.

Wat vinden onze leden van Jims ?

Samen zijn we Jims

Allen samen zijn we een gepassioneerd en trouw team, vol overgave en liefde klaar en altijd ter beschikking van onze leden en de mensen rondom ons. Wij geven om eenieder van onze leden en respecteren hen in wie ze zijn als persoon. Wij zullen alles doen om hun leven te verbeteren en zullen hen motiveren om een betere versie van zichzelf te worden. Ook achter de schermen geven we het beste van onszelf en willen we dat alles vlot verloopt, zonder hiervoor in de spotlight te staan. We trainen individueel maar ook als team, om te inspireren, innoveren en om te groeien. We zijn authentiek, toegankelijk en professioneel. Alles wat we doen gaat uit van respect en toewijding. Dag in dag uit ademen wij inclusiviteit. Dit doen we om onze gezonde missie te volbrengen en de beste fitness te worden. Samen zijn we Jims.

1 Wat zijn de voorwaarden van deze promotieactie?

* De promotie geldt bij het nemen van een jaarabonnement.

* 1 € ipv 50 € inschrijvingskosten
* 4 extra weken op het You abonnement, 6 extra weken op de We en We+ abonnementen

2 Hoe kan ik mij inschrijven?

De snelste en gemakkelijkste manier om te starten met fitness is online inschrijven. Bij je eerste bezoek aan de club geven we je dan graag een rondleiding. Wil je toch liever inschrijven in de club zelf? Dat kan ook.

3 Betaal ik inschrijvingsgeld?

De instapkost (ook wel het inschrijvingsgeld) bedraagt €50 op alle abonnementen, tenzij er een promotie actief is. De instapkost betaal je steeds direct bij het afsluiten van het abonnement.

4 Kan ik mijn abonnement bevriezen?

Ja. In tegenstelling tot veel andere fitnessketens kan je bij Jims je abonnement bevriezen voor maximaal 1 periode van 4 weken. Laat dit wel op voorhand weten aan de club manager of aan een van de coaches in de club waar je traint.

Afwezig door ziekte? Geen probleem. Op vertoon van een doktersbriefje kunnen we het abonnement bevriezen voor langere periode (geldt niet retroactief).

5 Waarom moet ik voor Jims kiezen?

Jims biedt een groot aanbod aan LIVE groepslessen zoals Spinning, Crosstraining, Bodyattack, Ubound, Bodypump, Yoga, Zumba en meer.

Jims beschikt over ruime clubs met een groot aanbod aan professionele toestellen om elke spiergroep te trainen.

Het is voor ons belangrijk dat iedereen die start met fitness zich meteen thuis voelt bij Jims. Daarom ondersteunen we je graag met begeleiding en events waar we elkaar beter leren kennen.

Jims heeft een gemiddelde score van 9.2/10 op basis van 3.079 Facebook reviews en 8.9/10 op basis van 2.953 Google reviews.

6 Hoe kan Jims mij helpen mijn doel te bereiken?

Bij ons draait het om jou en je doelstellingen. Kies je voor het We-, of Cube-abonnement dan zijn we er voor jou en zoeken we samen naar de beste aanpak om jou te begeleiden.
Zoals
· Een gezondheidscheck en intakegesprek bij aanvang van je fitnessavontuur
· Er staat een trainingsplan klaar voor jou in de app
· We begeleiden je in krachttraining in kleine groepen
· Je kan deelnemen aan alle groepslessen die
We zijn er voor jou. We zoeken samen naar de beste aanpak en helpen je op weg als beginner of verfijnen je kennis als expert.