Maak je keuze

Small Group Training
inbegrepen in het WE en CUBE- abonnement

Laat je begeleiden door onze coaches met een trainingsplan op maat en jouw resultaten komen in zicht. Je wordt niet enkel sterker of krijgt meer spieren. Het boost ook je zelfvertrouwen en verbetert je mentale gezondheid. We werken in kleine groepjes (8-12 personen) waardoor aanpassingen voor jou steeds mogelijk zijn. Ontdek onze verschillende 12-wekentrajecten hieronder.Start to Workout - level 1

Hoe start je best met krachttraining? Welk programma volg je best? Hoe werken de toestellen en hoe voer je de oefeningen correct uit? Laat koudwatervrees je niet tegenhouden om de sterkste versie van jezelf te worden. Verlaat voor één keer de vertrouwde cardiozone en start jouw dumbellavontuur. Goed nieuws! Want dat kan onder onze begeleiding.

Start To Workout

  • Een twaalfwekenprogramma in kleine groep en jouw eerste stap in de fitnesswereld.
  • Begeleid door getrainde coaches.
  • Je leert de basis. Van hoe je moet opwarmen, hoe de toestellen werken, welke oefeningen je het best doet. Na dit traject schuif je door naar level 2.

Women's Strength Training - level 2

Krachttraining voor een sterker, slanker en strakker lichaam. Van krachttraining word je als vrouw niet breed en bulky. Dit houdt vrouwen vaak in de cardiozone wat een gemiste kans is op een strakker lichaam. Spieren vormen namelijk de basis hiervoor. Je bent anders gebouwd dan een man. Bovendien beïnvloeden hormonen je prestaties. Vandaar dit vervolgtraject speciaal gericht op vrouwen.

Men's Strength Training - level 2

Wil je als man een gespierder lichaam, meer kracht en meer zelfvertrouwen dan moet je krachttraining aan je trainingsroutine toevoegen. In onze Small Group Training voor mannen werken we verder aan jouw doelstellingen en kom je terecht in een toffe groep met gelijkgestemde mensen.


Skills Sessions - level 3

Skill sessies zijn er voor de ervaren lifter die zich verder wil verdiepen in techniek en uitvoering. We werken opnieuw volgens een twaalfwekenprogramma en per sessie snijden we een bepaald topic aan. Enkele voorbeelden zijn: In welke hartslagzone train ik het best? Waarop let ik het best bij de uitvoering van een squat, deadlift, bench press,… Welke opwarming doe ik best op leg days? Voor mannen en vrouwen met ervaring.

Focus

  • Maand 1: Cardio training.
  • Maand 2: Krachttraining
  • Maand 3: Herstel en mobiliteit.