#WelcomeEverybody!

MET OF ZONDER
CORONAPAS,
ONZE CLUBS ZIJN
ALTIJD SAFE.


Word nu lid

* Geldig op abonnementen met minimale looptijd van 12 maanden

Kom opnieuw veilig sporten,
ook zonder coronapas!

Bij JIMS maken we er een sport van om onze clubs zo veilig mogelijk te houden.
Daarom mag je nog steeds rekenen op deze extra veiligheidsmaatregelen:

 • Clean Air controlesysteem voor een optimale luchtkwaliteit. Meer info

  Meer dan ooit is gezonde lucht van levensbelang. Daarom zijn onze clubs vandaag voorzien van een CLEAN AIR controlesysteem. Dankzij de AirCheq Touch sensoren monitoren wij 24 uur op 24 de CO2, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Zodra een bepaalde grenswaarde overschreden wordt, zorgt ons ventilatiesysteem ervoor dat de CO2 waarden terug zakken. Fitnessen bij JIMS, da’s sporten in CLEAN AIR!

 • Grondige ontsmetting van alle toestellen.
 • Dispensers met alcoholgel.

  Professionele begeleiding

  Wil je fitnessen, maar weet je niet waar te beginnen? Geen probleem. Bij JIMS sta je er niet alleen voor. Onze gediplomeerde coaches helpen je graag op weg om je doelen te behalen. Jouw steuntje in de rug wanneer je het nodig hebt!

  LIVE groepslessen

  Op voorhand opgenomen groepslessen?! Daar doen we niet aan mee! Onze coaches werken zich telkens opnieuw in het zweet voor jou tijdens onze groepslessen - altijd LIVE. Yup, bij JIMS gaan we letterlijk een stapje verder.

  Gratis MyJIMS app

  Ook als je niet in de fitness bent, is je coach er voor jou. Met de MyJIMS app train je altijd onder begeleiding van je vertrouwde coaches, waar je ook bent. Daarnaast kan je de app ook gebruiken om online groepslessen te reserveren, enz.

  1 abonnement, 24 clubs

  Kies je club

  Toon meer clubs

  Daarom heeft JIMS 9.2/10 op Facebook.
  (Op basis van 3.079 reviews).

  "Nog geen minuut spijt"

  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiaste jonge ploeg en zeer goede lesgevers.
  Elisabeth, JIMS Gent

  "Top Fitness!"

  Leuke sfeer, degelijk materiaal en tof personeel! Helemaal top!
  Kevin, JIMS Leuven

  "Echt de Max"

  Het personeel is super vriendelijk, goede toestellen en toffe groepslessen.
  Valerie, JIMS Oostende

  Vragen? Hier zijn de antwoorden

  1 Hoe kan JIMS mij helpen mijn doel te bereiken?

  Wil je graag meer spieren, ben je dat buikje beu of wil je een betere conditie? Geen probleem, onze coaches zullen je graag begeleiden.

  Wil je liever een opvolging op maat dan kan je altijd een personal trainer inhuren

  2 Waarom moet ik voor JIMS kiezen?

  JIMS biedt een groot aanbod aan LIVE groepslessen zoals Spinning, Crosstraining, Bodyattack, Ubound, Bodypump, Yoga, Zumba en meer.

  JIMS beschikt over ruime clubs met een groot aanbod aan professionele toestellen om elke spiergroep te trainen.

  Het is voor ons belangrijk dat iedereen die start met fitness zich meteen thuis voelt bij JIMS. Daarom ondersteunen we je graag met begeleiding en events waar we elkaar beter leren kennen.

  JIMS heeft een gemiddelde score van 9.2/10 op basis van 3.079 Facebook reviews en 8.9/10 op basis van 2.953 Google reviews.

  3 Hoe kan ik mij inschrijven?

  De snelste en gemakkelijkste manier om te starten met fitness is online inschrijven. Bij je eerste bezoek aan de club geven we je dan graag een rondleiding. Wil je toch liever inschrijven in de club zelf? Dat kan ook.

  4 Betaal ik inschrijvingsgeld?

  De instapkost bedraagt €49 op alle abonnementen. Vandaag kan je echter genieten van onze promo en betaal je GEEN instapkost. Profiteer hiervan.

  5 Kan ik mijn abonnement bevriezen?

  Ja. In tegenstelling tot veel andere fitnessketens kan je bij JIMS je abonnement bevriezen voor 2 periodes van 4 weken. Laat dit wel op voorhand weten.

  Afwezig door ziekte? Geen probleem. Op vertoon van een doktersbriefje kunnen we het abonnement bevriezen voor langere periode (geldt niet retroactief).