Van 1/07 t.e.m 31/08

SPORT DE
HELE ZOMER
GRATIS*


Word nu lid
* Geldig op abonnementen met minimale looptijd van 12 maanden

Sport de hele zomer lang GRATIS,
hoe sneller je instapt, hoe meer gratis weken je krijgt!

Schrijf je nu in en ontvang 16 dagen GRATIS fitness. Geniet bovendien van onze Summer Bootcamps, want fitnessen in de zomer bij Jims is vooral ook FUN. De zomer is een periode waar we allen rijkhalzend naar uit gekeken hebben... Eindelijk vakantie, een avondje met vrienden rond een BBQ, apéro's en tuinfeestjes.... Maar dit zijn direct ook de valkuilen voor jouw conditie! Je hebt maandenlang getraind voor een fit zomerlichaam... maar dat is na een aantal weken "loslaten" snel teniet gedaan. Daarom heeft Jims een missie deze zomer:

 • Wij helpen jou je "zomerlijf" te behouden gedurende de zomer zelf.
 • Met minder sport, jou maximaal resultaat helpen behalen.

  Professionele begeleiding

  Wil je fitnessen, maar weet je niet waar te beginnen? Geen probleem. Bij JIMS sta je er niet alleen voor. Onze gediplomeerde coaches helpen je graag op weg om je doelen te behalen. Jouw steuntje in de rug wanneer je het nodig hebt!

  LIVE Summer Bootcamps

  Op voorhand opgenomen groepslessen? Daar doen we niet aan mee! Onze coaches werken zich telkens opnieuw in het zweet voor jou tijdens onze groepslessen - altijd LIVE. Yup, bij JIMS gaan we letterlijk een stapje verder.

  Gratis Funmomenten en Workshops

  De hele zomer lang organiseren we workshops en Funmomenten in onze clubs. Als Jims lid kan je ook gratis deelnemen aan de "Fit-ateliers" van onze Summer Academy.

  1 abonnement, 24 clubs

  Kies je club

  Toon meer clubs

  Daarom heeft JIMS 9.2/10 op Facebook.
  (Op basis van 3.079 reviews).

  "Nog geen minuut spijt"

  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiaste jonge ploeg en zeer goede lesgevers.
  Elisabeth, JIMS Gent

  "Top Fitness!"

  Leuke sfeer, degelijk materiaal en tof personeel! Helemaal top!
  Kevin, JIMS Leuven

  "Echt de Max"

  Het personeel is super vriendelijk, goede toestellen en toffe groepslessen.
  Valerie, JIMS Oostende

  Vragen? Hier zijn de antwoorden

  1 Hoe kan JIMS mij helpen mijn doel te bereiken?

  Wil je graag meer spieren, ben je dat buikje beu of wil je een betere conditie? Geen probleem, onze coaches zullen je graag begeleiden.

  Wil je liever een opvolging op maat dan kan je altijd een personal trainer inhuren.

  2 Waarom moet ik voor JIMS kiezen?

  JIMS biedt een groot aanbod aan LIVE groepslessen zoals Spinning, Crosstraining, Bodyattack, Ubound, Bodypump, Yoga, Zumba en meer.

  JIMS beschikt over ruime clubs met een groot aanbod aan professionele toestellen om elke spiergroep te trainen.

  Het is voor ons belangrijk dat iedereen die start met fitness zich meteen thuis voelt bij JIMS. Daarom ondersteunen we je graag met begeleiding en events waar we elkaar beter leren kennen.

  JIMS heeft een gemiddelde score van 9.2/10 op basis van 3.079 Facebook reviews en 8.9/10 op basis van 2.953 Google reviews.

  3 Hoe kan ik mij inschrijven?

  De snelste en gemakkelijkste manier om te starten met fitness is online inschrijven. Bij je eerste bezoek aan de club geven we je dan graag een rondleiding. Wil je toch liever inschrijven in de club zelf? Dat kan ook.

  4 Betaal ik inschrijvingsgeld?

  De instapkost bedraagt €50 op alle abonnementen.

  5 Kan ik mijn abonnement bevriezen?

  Ja. In tegenstelling tot veel andere fitnessketens kan je bij JIMS je abonnement bevriezen voor 2 periodes van 4 weken. Laat dit wel op voorhand weten.

  Afwezig door ziekte? Geen probleem. Op vertoon van een doktersbriefje kunnen we het abonnement bevriezen voor langere periode (geldt niet retroactief).