Wanneer is jouw eerste keer? Promo: Nu tot 6 weken extra voor maar 1 euro
Maak je keuze

Groepslessen
inbegrepen in het WE en CUBE- abonnement

Bij Jims ontdek je het breedste aanbod aan live groepslessen. Ga tot het uiterste tijdens de Hiit en cycling-lessen, word helemaal zen met ons yoga-aanbod. Fun en resultaat verzekerd. Ontdek al onze groepslessen hier.

Cycling

Coach by Color

Trainen op je eigen niveau terwijl je geniet van de groepsenergie en de beste beats. Dat is Coach by Color Cycling. State of the art bikes maken het mogelijk om je trainingzones te volgen via een eenvoudige kleurindex.
Cardio

BodyCombat

BODYCOMBAT™ is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker.
Body & Mind

BodyBalance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
Cycling

RPM

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints.
Cardio

Les Mills Bodyattack

BODYATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.
Strength

Les Mills Bodypump™

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen.
Body & Mind

Yoga

Verbeter je flexibiliteit, kracht, balans én slaapkwaliteit en verminder je stress en angst terwijl je geniet van de rustgevende en deugddoende bewegingen in onze Yoga-lessen.

Zoek jouw fitnessles

Selecteer je club en bekijk welke lessen wanneer plaats vinden.