Bij Jims is er voor alles een eerste keer. 

Wat doe jij de 1ste keer bij Jims? 

 

De eerste keer cardiotraining...


Ontdek bij Jims een wereld van nieuwe ervaringen, persoonlijke triomfen en onvergetelijke eerste keren. Je eerste Color Cycling groepsles, je eerste 5km op de loopband, je eerste HITT training,…

Lees meer
Ontdek de cardiozone bij Jims, waar fitness en technologie samenkomen. Train je hele lichaam op onze crosstrainers. Ren, jog of wandel op onze loopbanden. Stel je eigen trainingsprogramma en hellingsgraad in en verbeter je conditie. Werk aan je kracht en uithoudingsvermogen op de roeimachines,… Slecht weer is geen excuus meer om niet aan je conditie te werken. Kom je eerste keer cardiotrainen bij Jims.Je eerste keer voelen dat er tijd voor je genomen wordt.

De eerste keer in de krachtzone als vrouw...


De eerste keer deelnemen aan ‘Women’s Strength Training’, Bodypump, Crosstraining,…? Dat voelt meer dan oké! Te midden van gelijkgestemden word je niet alleen fysiek sterker maar ook ondersteund en aangemoedigd.

Lees meer
Ontdek onze Small Group Training ‘Women’s Strength Training’, speciaal gericht op vrouwen. De mythe dat je van krachttraining breed en bulky wordt houd je vaak in de cardiozone. Een gemiste kans op een strakker lichaam en op die boost voor je zelfvertrouwen! Je bent als vrouw anders gebouwd dan een man. Bovendien beïnvloeden hormonen je prestaties. Vandaar dit traject speciaal gericht op vrouwen.
  • Meer kracht en meer spieren
  • Strakker lichaam
  • Boost voor je zelfvertrouwenDe eerste keer echt meer zelfvertrouwen hebben..

De eerste keer naar de fitness...


Alle eerste keren zijn successen waar wij heel graag getuige van zijn! Wat je doel, niveau of interesse ook is! Stap binnen bij Jims, neem de dumbells voor het eerst in je handen en leer al meteen hoe het moet.

Lees meer
Hoe start je best met krachttraining? Welk programma volg je best? Hoe werken de toestellen en hoe voer je de oefeningen correct uit? Start jouw dumbellavontuur en doe dat onder begeleiding van onze getrainde fitnesscoaches. Ontdek de wondere wereld van krachttraining en ondervind zelf de positieve effecten op je lichaam.
  • Meer kracht en meer spieren
  • Betere lichaamshouding
  • Boost voor je zelfvertrouwenJouw eerste keer echt uitleg krijgen.

De eerste keer naar Jims...


Onze fitnesszones zijn uitgerust met fitnesstoestellen van topkwaliteit. Daarnaast beschikt elke club ook over een uitgebreide collectie van losse gewichten, waaronder halters, dumbells, kettlebells, en meer. Wil je werken aan je spierkracht, core of balans? Wij hebben alles in huis om je fitnessdoelen te bereiken. Je komt bovendien terecht in een hechte club.

Lees meer
Weet je niet meteen hoe iets werkt? Onze professionele fitnesscoaches helpen je heel graag verder hiermee of verdiep je techniek en uitvoering in onze Skill sessions. Een Small Group Training speciaal ontworpen voor onze ervaren lifters.Je eerste keer je echt thuis voelen.

Jouw 1ste keer = gratis

Vraag hier je 1ste keer-pas aan

Met je 1ste keer-pas kom je een eerste keer gratis sporten bij Jims. Deze pas geldt op het volledig aanbod van Jims.


Na het invullen van dit formulier ontvang je een e-mail met alle info.

* Door op verzenden te klikken ga je ermee akkoord dat jims je mag contacteren voor marketingdoeleinden.