Coach by Color

Cycling

Trainen op je eigen niveau terwijl je geniet van de groepsenergie en de beste beats. Dat is Coach by Color Cycling. State of the art bikes maken het mogelijk om je trainingzones te volgen via een eenvoudige kleurindex.

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Verbeterde conditie
  • Meer kracht in de benen
  • Optimale vetverbranding

Nieuw bij Jims

Trainen op je eigen niveau terwijl je geniet van de groepsenergie en de beste beats. Dat is Coach by Color Cycling. State of the art bikes maken het mogelijk om je trainingzones te volgen via een eenvoudige kleurindex. Haal het giswerk uit je trainingen en train steeds op de juiste intensiteit. Inbegrepen in WE en CUBE

Making cycling more colourful

Coach by Color cycling is een top indoor cycling ervaring op maat van jouw niveau. Met een app en gepersonaliseerde test voor start worden jouw trainingzones bepaald. Zo kan je ook je eigen evolutie volgen in de les en tussen de trainingen.

Making results more easy

Coach by Color is eenvoudig. Maak je geen zorgen of je hard genoeg werkt of te hard werkt, of je de weerstand moet verhogen,... Het enige wat je moet doen is proberen fietsen in de kleur die de instructeur je vertelt.

Making cycling more fun

Je wordt niet alleen gemotiveerd door de lesgever, maar ook door iedereen in de zaal. Wat een zalig gevoel om allemaal in de juiste trainingszone te fietsen en al de lichtjes te zien. Eens je Coach by Color probeerde wil je geen gewone spinning les meer.

Zoek jouw fitnessles

Selecteer je club en bekijk welke lessen wanneer plaats vinden.