Proef zelf van Jims met onze fitnesspas of verras iemand met een waardebon!

Een gezonde levensstijl met een strik rond

Fitnesspas
Dagpas


De fitnesspas is 1 jaar geldig en kan gebruikt worden in één van onze 30 Jims clubs in België. Ideaal om uit te testen of sporten bij Jims iets voor jou is.

✔ Download je pas meteen na het afronden van je bestelling.

Bestel nu
*verplicht veld

Waardebon
€25


De waardebon is 1 jaar geldig en kan gebruikt worden in één van onze 30 Jims clubs in België.

Download je waardebon meteen na het afronden van je bestelling.

Bestel nu
*verplicht veld

Heb je nog vragen ?

1 Ik heb via de website een waardebon of fitnesspas gekocht. Wat nu?
Van zodra je online aankoop is afgerond kan je de waardebon of fitnesspas downloaden in PDF formaat. De persoonlijke boodschap die je tijdens het bestelproces toevoegde verschijnt mee op de PDF, die trouwens mooi als cadeaubon wordt opgemaakt. Je kan ervoor kiezen om de bon of pas af te drukken en in een envelop te stoppen voor de gelukkige, of je bezorgt de cadeaubon eenvoudig in zijn of haar mailbox.
2 Kan ik de waardebon of fitnesspas ook in een Jims club kopen?
Nee, dat is jammergenoeg niet mogelijk! Onze mensen in de club zullen je doorverwijzen naar de website waar je alles zelf heel eenvoudig kan ingeven, betalen en afronden. Zo hebben ze meer tijd om onze leden met hun expertise bij te staan.
3 Hoe lang blijft de waardebon of pas geldig?
Zowel de waardebon als de fitnesspas blijven 1 jaar na aankoop geldig.
4 Waar kan ik de waardebon of fitnesspas gebruiken?

Beiden kan je in elke Jims club in België gebruiken. De fitnesspas kan enkel in de clubs worden geactiveerd en niet online. De waardebon daarentegen zal je binnenkort ook online kunnen gebruiken bij de aankoop van een abonnement. Benieuwd naar deze functionaliteit? Nog even geduld, deze komt er snel aan.

5 Kan ik de waardebon of fitnesspas inruilen voor cash geld?

Nee, dat is jammergenoeg niet mogelijk. De waardebon kan je enkel in mindering brengen bij een aankoop. Indien er nog een saldo overblijft dan zal dit behouden blijven op je waardebon . Een fitnesspas kan eveneens niet ingeruild worden voor cashgeld of een tegoed.