Home

Download de JIMS app

Waarom je inschrijven bij JIMS?

Nieuws

 • Maak van je lichaam je trofee

  Lees meer
 • Bankdrukcompetitie

  Wie duwt het meeste gewicht tijdens de bankdrukcompetitie tussen 23 en 27 november en gaat door naar de finale op maandag 30 november? Ben je lid bij JIMS? Doe mee en krijg 1 maand gratis Yanga of 1 maand gratis douches. De winnaars tijdens de finale op maandag 30 november (man en vrouw) krijgen elk 100€ voor fitnessmateriaal van Sportorders.
  Lees meer
 • Reserveer je groepslessen mobiel

  Goed nieuws want JIMS heeft nu een eigen applicatie. Zo kan je heel snel met je smartphone/tablet je favoriete groepslessenlessen reserveren indien je een CLASSES abonnement hebt. En je kan altijd en overal informatie terugvinden over het aanbod van JIMS.
  Lees meer
 • Halloween

  Op 26 en/of 27 oktober gaan bij JIMS de deuren open in een Halloweenkleedje. Je bent welkom om gratis deel te nemen aan de scary groepslessen en te genieten van een griezelig hapje en drankje. Bovendien zijn er gratis maanden fitness te winnen! Lid worden bij JIMS? Perfect! Tijdens Halloween betaal je 0€ in de plaats van 49€ op instap bij inschrijving op elk fitnessabonnement. Klik hier voor meer info.
  Lees meer
 • Nieuw: Radical fitness

  Vanaf nu biedt JIMS ook de nieuwste groepsfitnesstrend aan: Radical fitness. Wil je vet verbranden, je eens goed afreageren of buikspieren kweken? Kies dan de groepsles op jouw maat. Radical beschikt over een uitgebreide waaier aan verschillende workouts zoals Fight Do, Power, Ubound, X55, Kimax, Topride, ... deze programma's bieden zowel intensieve kracht- als cardiotraining aan, met zichtbare fysieke resultaten, ongeacht je leeftijd of niveau.
  Lees meer
 • 25€ korting en gratis fitness tot 1 november

  Goed nieuws voor wie graag een SIXPÅCK of een SLÅNKE BØDY in huis haalt! JIMS, uw vertrouwde vormgever van onder meer fraaie zitvlakken (STRÅKKE PÜP) en stevige kleerkasten (SIXPÅCK), pakt nu uit met een heel mooi aanbod.
  Lees meer
 • JIMS opent de deuren in GENK

  Vanaf 14 september kunnen alle sportievelingen onder jullie terecht in een gloednieuwe JIMS fitnessclub in Shopping 1 te Genk! Wees er snel bij en schrijf je in vanaf 24 augustus in onze voorverkoopstand in SHOPPING 1. Bovendien krijgen de eerste 300 leden die zich inschrijven tijdens de voorverkoop - van 24/08 tot 12/09 - €25 korting en daarbovenop 5€ korting op het abonnement gedurende de eerste 6 maanden.
  Lees meer
 • Download nu de JIMS app voor Gent Overpoort!

  Download nu onze nieuwe app zowel voor iPhone/iPad als Android en boek al je lessen in je favoriete JIMS club, deel je fitness prestaties met je facebookvrienden of fitness samen.
  Lees meer
 • Word jij het gezicht van JIMS?

  Voor de nieuwe reclamecampagne van JIMS zijn we op zoek naar spontane leden (M+V) die er trots op zijn om hun lichaam te tonen. Wie uitgekozen wordt zal een centrale rol krijgen in de campagne (video en/of foto).
  Lees meer
 • Iron games 2015

  Ben je lid bij JIMS? Doe dan mee aan de IRON GAMES tussen 4 mei en 24 mei en wie weet word jij de Iron king of queen van JIMS! Ben jij er klaar voor? Kom dan naar de club, ga de 4 uitdagingen aan, laat je scores meten door een fitnessbegeleider en breek het record. Heb je deelgenomen aan de 4 uitdagingen? Dan krijg je een iron T-shirt. De winnaars worden Iron KING en QUEEN en krijgen de felbegeerde beker + 6 maanden gratis fitness.
  Lees meer
 • Nieuwe fitness in Evere

  Vanaf 21 mei kunnen alle sportievelingen onder jullie terecht in een gloednieuwe JIMS fitnessclub aan de Haachtsesteenweg in Evere! JIMS biedt vele voordelen: flexibele contracten, een groot aanbod groepslessen, de nieuwste fitnesstoestellen - en dat alles tegen een scherpe prijs. Vanaf €17,99 kan je namelijk al naar hartenlust komen fitnessen.
  Lees meer
 • Nieuwe fitness in Groot-Bijgaarden

  Vanaf 3 april is het zover: de inwoners van Groot-Bijgaarden kunnen terecht in een gloednieuwe JIMS fitnessclub in het Dansaert Park! JIMS biedt vele voordelen: flexibele contracten, een groot aanbod groepslessen, de nieuwste fitnesstoestellen - en dat alles tegen een scherpe prijs. Vanaf €17,99 kan je namelijk al naar hartenlust komen fitnessen. Sport je liever in groep? In onze dagelijkse groepslessen yoga, BBB, spinning, ... word je begeleid door één van onze enthousiaste lesgevers!
  Lees meer
 • Nieuwe tarieven voor nieuwe leden bij JIMS

  vanaf 3 februari 2015 zullen de abonnementsprijzen bij JIMS opslaan. Dit geldt enkel voor de nieuwe lidmaatschappen. Ben je nog geen lid bij JIMS? Geniet nog snel van 50% korting tijdens de maanden februari en maart op je fitnessabonnement en kom fitnessen aan de goedkope tarieven vanaf 15,99€ per maand. Ben je op dit moment lid? Dan blijf je fitnessen aan het oude tarief.
  Lees meer
 • Lid worden? Wij schenken je 6 maanden Pmagazine

  Heb jij je goede voornemens al waargemaakt? Wil je meer energie en je terug fit voelen? Wil die te krap geworden jeans weer kunnen aantrekken? Geniet nog snel van onze actie tot 31 januari: 50% korting op je fitnessabonnement tijdens de maanden januari, februari en maart of 6 maanden gratis P-magazine ter waarde van 63€.
  Lees meer
 • Korting bij JIMS!

  Ben je op zoek naar een workout op de nieuwste toestellen, de tofste groepslessen, een leuke sfeer en een flexibel fitnessabonnement vanaf 1 maand? Dan zit je hier goed! JIMS biedt kwaliteit aan de beste prijs. Schrijf je nu in op 1 van de 3 voordelige abonnementen en geniet bovendien van 50% korting in februari, maart en april.
  Lees meer
 • Nu ook een webshop!

  Een gezond voedingspatroon is de basis voor een gezond lichaam en gezonde geest. Gezonde voeding bevat vitamines, mineralen, vetzuren, antioxidanten en tal van andere nutriënten die van groot belang zijn om te kunnen presteren. Sommige behoeften van je lichaam zijn als sporter zo speciaal dat je ze haast niet uit voeding kunt halen. Vandaar supplementen.
  Lees meer
 • Stap eens binnen bij JIMS

  JIMS nodigt je uit om één van onze club virtueel te bezoeken. Bezoek onze fitnesszaal, de cardio- en krachtruimte, de groepslessenzaal en de kleedkamers. Zo krijg je een duidelijk overzicht van ons aanbod. Klik op de onderstaande afbeelding om meteen naar de virtuele rondleiding te gaan.
  Lees meer
 • Halloween @ JIMS

  Op maandag 27 oktober wordt JIMS omgetoverd tot verschillende griezelclubs, dan gaan de deuren open in een Halloweenkleedje. Je bent welkom om gratis deel te nemen aan de scary groepslessen en te genieten van een griezelig hapje en drankje. Neem gerust een vriend of vriendin mee voor een sportieve workout!
  Lees meer
 • Bekijk de making of

  Heb jij onze video van onze nieuwe reclamespot your body is your best outfit al gezien? Ben je benieuwd naar meer ? JIMS neemt je mee voor een kijkje achter de schermen van deze bijzondere opname…
  Lees meer
 • Ontdek onze nieuwe campagne

  Je goed voelen in je vel begint met een gezond en fit lichaam. Onder de slogan “Your body is your best outfit” lanceert JIMS zijn nieuwe campagne waarin 5 straffe leden gebodypaint de hoofdrol spelen! Angela, Eline, Jenny-Lee, Adama en Thoor hebben het gedurfd om uit de kleren te gaan en mogen net als ons enorm trots op zijn op het resultaat. Ontdek het hier.
  Lees meer
 • winnaar T-shirt contest bekend!

  In de eerste plaats wil JIMS iedereen bedanken die deelgenomen heeft aan de T-shirt wedstrijd. De jury had de zware taak om uit alle 200 prachtige T-shirts er 3 te selecteren. Jonas Sabbe, Vitale Adriano en Sem Liebeert zijn de gelukkige finalisten en winnen 3 maanden gratis fitness. Vanaf dan heeft iedereen kunnen stemmen op jullie favoriete T-shirt via de Facebookpagina's van onze clubs. In totaal verzamelden we meer dan 700 stemmen met een overgrote meerderheid voor het T-shirt van Sem Liebeert. Proficiat Sem, je ontvangt de eer om de ontwerper te zijn van de nieuwe JIMS T-shirt en daarbovenop een gloednieuwe Ipad mini met Wifi.
  Lees meer
 • Nieuw in Louvain-la-Neuve

  JIMS Louvain-la-Neuve opent de deuren op 13 oktober 2014. JIMS heeft als ambitie om prijs kwaliteit het beste aanbod aan te bieden in fitness en groepslessen (Zumba, Indoor Cycling, BBB, pilates, Aerobics, ...) Bij JIMS betaal je enkel wat je gebruikt en dit al vanaf 15,99€ per maand!
  Lees meer
 • Wie heeft het LEF EN HET LIJF om in onze nieuwe reclamefilm te spelen?

  ----- Opgelet! De casting is afgelopen --- Hou onze website in het oog voor het resultaat! --- Voor de opnames van de nieuwe JIMS reclamecampagne zijn we op zoek naar spontane leden (M+V) die er trots op zijn hun lichaam te tonen. Als je uitgekozen wordt, zal je één van de hoofdrollen spelen in de nieuwe film!
  Lees meer
 • Ontwerp het nieuwe JIMS-shirt en win een iPad mini

  Ontwerp het meest opvallende, leuke en originele fitness T-shirt en win een I-pad mini! Laat je creativiteit de vrije loop en zorg ervoor dat je ontwerp fris, sportief, uitvoerbaar en eigentijds is. De winnaar ziet bovendien zijn of haar ontwerp het komende jaar verschijnen in al onze fitnessclubs en de 3 finalisten winnen een gratis fitnessabonnement nij JIMS. Deelnemen kan tussen 28 juli en 24 augustus.
  Lees meer
 • Winnaars citytrips

  We hebben heel wat vrienden, vriendinnen, buren, kennissen van onze leden mogen verwelkomen bij JIMS. Op die manier maakten de leden kans op 1 van de 3 citytrips ter waarde van 300€. De gelukkige winnaars werden gekozen via de loterijtrekking, persoonlijk op de hoogte gebracht en kunnen deze zomer genieten van een heerlijke vakantie. Proficiat!
  Lees meer
 • Lid? Breng een vriend aan en win een citytrip!

  Geïnteresseerd in een reisje naar de zon? Een beloning nodig voor alle verbrandde calorieën bij JIMS? Als het antwoord 'ja' is, lees dan even verder, want JIMS schenkt heel wat reizen weg!
  Lees meer
 • Winnaars Iron Games

  Het onderste werd uit de kan gehaald tijdens de eerste editie van de Iron Games. Records kwamen en sneuvelden, kracht en tactiek werden gebruikt, alles om de felbegeerde titel van Iron King en Iron Queen te winnen. Na 3 weken van hevige strijd is het dan zover, de punten zijn opgeteld en de winnaars bekend.
  Lees meer
 • 1 jaar JIMS Brugge

  Wat vliegt de tijd zo snel, JIMS Brugge is al 1 jaar open. Een perfecte gelegenheid om dit te vieren met tal van leuke activiteiten! Wie is de IRON king en queen van JIMS? Daag jezelf en je vrienden uit op de 3 proeven. Of wil je liever 'sociaal' fietsen voor het goede doel? Kom het allemaal ontdekken tussen 21 en 25 april. Bovendien zullen nieuwe leden genieten van 49 euro korting op instap gedurende de volledige week!
  Lees meer
 • Word jij de IRON KING of QUEEN van JIMS?

  Doe mee aan de IRON GAMES tussen 14 april en 5 mei en wie weet word jij de Iron king of queen van JIMS! Ben jij er klaar voor? Kom dan naar de club, ga de 3 uitdagingen aan, laat je tijd opnemen door een fitnessbegeleider en breek het record. Heb je deelgenomen aan de 3 wedstrijden? Dan krijg je een iron T-shirt. De winnaars worden Iron KING en QUEEN van JIMS, en zullen de felbegeerde beker en 6 maanden gratis fitness in ontvangst nemen.
  Lees meer
 • valentijnsactie

  Kom op 14 februari met je lief langs bij JIMS, geef hem/haar een kus op de mond voor de balie en betaal geen instap!
  Lees meer
 • JIMS Overpoort: opening 3 maart

  JIMS opent op 3 maart zijn tweede fitnessclub in de Gentse Overpoort! Goed nieuws, want je kan je nu al inschrijven! De eerste 600 leden die zich tijdens de voorverkoop inschrijven krijgen 49€ korting op instap. We zijn te vinden in de bureaucontainer in de Overpoortstraat 49A, op weekdagen tussen 10u00 en 18u00.
  Lees meer
 • GRATIS SPORTEN TOT 1 MAART

  Plezier, energie, beleving, een fit en sportief jaar; dat wensen wij je toe in 2014! JIMS pakt uit met een geweldige nieuwjaarsactie: schrijf je in en je sport GRATIS tot 1 maart 2014. Bovendien krijg je de JIMS- sportoortjes cadeau: een training met pittige tunes geeft een echte boost. Kracht, cardio, groepslessen, vroeg of laat: kies jouw abonnement op maat.
  Lees meer
 • Voorverkoop Bergen

  Laatste dagen voorverkoop: Schrijf je nog snel in en je krijgt 25 euro korting op instap. Actie geldig tot 12/01/2014. Afspraak aan onze stand naast de club, Rue André Masquelier 42, 7000 Bergen. We zijn geopend op weekdagen van 10u00 tot 18u00. JIMS Bergen opent de deuren op 13 januari 2014, vanaf dan kan je je volledig komen uitleven.
  Lees meer
 • Openingsuren tijdens de feestdagen

  Tijd om even uit te rusten, de benen onder de tafel te schuiven en heerlijk te smullen van het kerstmenu en goed uit te bol te gaan op nieuwjaar. Tijdens de feestdagen passen we onze openingsuren aan: Dinsdag 24/12/2013: 9u00 - 14u00 (JIMS Brussel open vanaf 7u00) Woensdag 25/12/2013: GESLOTEN - Kerstdag Dinsdag 31/12/2013: 9u00 - 14u00 (JIMS Brussel open vanaf 7u00) Woensdag 01/01/2014: GESLOTEN - Nieuwjaar
  Lees meer
 • We openen onze 10e club in Bergen!

  De werken bij onze toekomstige club gaan ondertussen razendsnel vooruit. Ons JIMS-concept groeit met een 10e club. De opening is gepland op 13 januari, juist op tijd om de kerstkilo'tjes er terug af te werken. JIMS staat alvast klaar om jullie te ontvangen, we starten onze voorverkoop vanaf 2 december. Kom je dus snel inschrijven en geniet van geweldige kortingen.
  Lees meer
 • Nieuw: YANGA sportdrank in JIMS Leuven

  Vanaf nu kan je genieten van een extra faciliteit bij JIMS in Leuven: Yanga Sports Water. Schrijf je snel in voor 15 september en ontvang 1 MAAND GRATIS YANGA! Yanga bevat vitamine B1 die zorgt voor de verbranding van koolhydraten en vitamine B6 en C die bijdragen aan een goede weerstand en de afvoer van afvalstoffen. Yanga bevat geen suiker of kleurstoffen en maar 5 calorieën per bidon. Bovendien kan je kiezen uit 6 frisse fruitsmaken. Yanga is de perfecte oplossing voor een stevige work-out!
  Lees meer
 • JIMS neemt Medical Fitness over

  Op 1 augustus heeft JIMS Medical Fitness te Jette overgenomen. Deze club is de 11de JIMS club en tweede in Brussel. Naar het einde van het jaar wordt deze club omgezet naar JIMS Jette en kunnen alle leden van JIMS hier sporten. Wil je meer info, stuur een email naar info@jimsfitness.com of laat een bericht na op onze Facebookpagina JIMS Jette.
  Lees meer
 • Online inschrijven van start in Antwerpen

  Heb je besloten dat je vanaf nu wil starten met fitness in Antwerpen? Dan maken we het nu nog gemakkelijker voor jou! Online inschrijven doe je slechts in enkele muiskliks. Na het invullen van je persoonlijke gegevens ontvang je de nodige informatie en je contract zodat je na je aanmelding in de club meteen van start kan gaan om je bisceps of strakke buik te trainen! Online inschrijven kan al vanaf 3 maanden, enkel via domiciliëring.
  Lees meer
 • Geachte mijnheer Di Rupo, we openen binnenkort een nieuwe club in Bergen, komt u bij ons trainen?

  JIMS opent binnenkort een nieuwe club in de stad van onze eerste minister... Je zal hier comfortabel kunnen sporten op de nieuwste toestellen in een aangename omgeving. JIMS biedt flexibele contracten vanaf 3 maanden en ook een uitgebreid pakket groepslessen aan zoals Zumba, BBB, spinning, aerobics, ....
  Lees meer
 • JIMS Brugge: nu open!

  Vanaf nu kunnen ook de Bruggelingen sporten op de nieuwste toestellen aan de scherpste prijzen. Kom eens langs in de club op de Scheepsdalelaan 3 (boven Carrefour) voor meer informatie.
  Lees meer
 • Voorverkoop bij JIMS Brugge

  De eerste 100 nieuwe leden die zich inschrijven tijdens de voorverkoop krijgen 49 euro korting! En dat is niet alles: wij maken je helemaal sportklaar en schenken je daarbovenop een stevige schoenentas en een JIMS T-shirt! Wil je meer info? Kom eens langs, we zijn van maandag tot zaterdag te vinden in de bureaucontainer op de parking van Carrefour Scheepsdale tussen 10u00 en 19u00, waar wacht je op?
  Lees meer
 • Personal training

  Een persoonlijke begeleiding op maat, het kan nu ook bij JIMS! Schrijf je hier in voor jouw GRATIS sessie met één van onze Personal Trainers.
  Lees meer
 • WIN 2 vliegtickets

  Ben je lid bij JIMS en de regen meer dan beu? Doe dan mee aan de nieuwe actie en misschien zit jij binnenkort op het vliegtuig naar Parijs, Rome, Londen, Barcelona, Berlijn of een andere Europese bestemming!
  Lees meer
 • Doe de beste snowjump!

  Get fit for snow, JIMS maakt je alvast warm met een nieuwe wedstrijd!
  Lees meer
 • November groepslessenmaand

  Elk lid met een ALL-IN abonnement mag 1 vriend(in) GRATIS meebrengen naar elke groepsles, en dit gedurende de hele maand november!
  Lees meer
 • Jims Antwerpen PRESALES

  € 49 korting voor de eerste 300 leden, kom je nu inschrijven tijdens de presales.
  Lees meer
 • Ontvang GRATIS de Jims sporttas!

  Breng een nieuw lid aan voor 31/10/2012 en krijg de Jims sporttas ter waarde van €49.
  Lees meer
 • Kom trainen bij JIMS!

  Neem een kijkje in onze nieuwste club, gevestigd aan de Naamse poort te Brussel. Je kan comfortabel sporten in een leuke omgeving met moderne toestellen of je kan deelnemen aan de groepslessen. Karel legt je het je allemaal uit!
  Lees meer
 • JIMS komt naar Antwerpen

  JIMS opent in Oktober zijn zevende club in hartje Antwerpen. Geniet van onze actie en kom 1 maand GRATIS fitnessen!
  Lees meer
 • Ben jij de Tarzan of Jane van JIMS?

  Hang zo lang mogelijk aan de bar van een fitnesstoestel, laat je tijd opnemen door fitnessbegeleider en breek het record!
  Lees meer
 • JIMS Kortrijk is 1 van de 5 leukste plekjes om te fitnessen.

  Omdat JIMS een goede kwaliteit voor een klein prijsje aanbiedt, is dit adresje bij iedereen heel geliefd. JIMS Kortrijk doet zijn uiterste best om het je zo aangenaam mogelijk te maken, of je nu komt om je hobby te beoefenen of om af te zien... .
  Lees meer
 • JIMS Bxl Bastion opent op 2 juli

  JIMS Bxl Bastion opent zijn deuren op 2 juli. Op onze facebookpagina JIMS Bxl Bastion zullen we je meer info geven over onze speciale voorverkoopacties!
  Lees meer
 • Zomeractie - JIMS Grote Afvalactie

  Maak je lichaam klaar voor het strand en JIMS betaalt je vakantie naar Thailand! Wie tussen 16/4 en 15/5 het meeste gewicht verliest wint per volledige afgevallen kg 1 dag Thailand. Laat je in sportkledij wegen in je club op 16/4 als je wil deelnemen.
  Lees meer
 • Voorverkoop Luik - korting van €49

  Alle Luikenaars kunnen zich vanaf 12 maart inschrijven en krijgen een korting van €49 op hun instapbijdrage. We zijn te vinden aan de ingang van de Palace tussen 14 en 20u! Allen daarheen!!
  Lees meer
 • JIMS opent op 30 maart in Luik

  JIMS groeit verder en opent eind maart zijn eerste vestiging in het Franstalige landsgedeelte. Vanaf dan zal je ook kunnen sporten in centrum Luik op de Place Saint Paul in de voormalige Palace Club.
  Lees meer
 • JIMS komt naar Brussel

  Eind april kunnen ook de Brusselaars sporten op de nieuwste toestellen aan de scherpste prijzen. JIMS opent zijn eerste vestiging in Brussel op het Marsveldplein in de Bastion toren.
  Lees meer
 • Voorverkoopactie JIMS Oostende start op 19/12

  Schrijf je in vóór 31/12/11 en geniet van 49 euro korting
  Lees meer
 • JIMS verloot een iPad

  Breng vrienden of familie mee en maak kans op een iPad
  Lees meer
 • JIMS Oostende opent op 2 januari

  Op 2 januari opent JIMS Oostende de deuren.
  Lees meer
 • JIMS neemt Fizix Oostende over

  Op 1 september heeft JIMS Fizix Oostende overgenomen.
  Lees meer
 • JIMS geeft €1000 weg

  Tijdens de maand september en oktober kan je Ôé¼1000 winnen.
  Lees meer
 • JIMS Kortrijk gaat open

  Vanaf 12 september kan je sporten in JIMS Kortrijk.
  Lees meer